lauantai 5. syyskuuta 2015

Rentoutunut!

Tänään on ollut kaikinpuolin tosi hyvä päivä vaikka ei niin mitään ihmeellistä tehtykään!
Mulla on suunilleen 1-2 kertaa kuukaudessa lauantaisin töitä, viime aikoina on ollut vapailla aina kaikennäköistä puuhaa ja lapsetkin ollut yökyläilemässä, tänään siis oli tarkoitus ottaa ihan rennosti!
Mies on ollut koko päivän poissa eli ollaan oltu koko päivä kolmisteen!

Aamulla heräsin tosi pirteänä kun sain nukuttua niin hyvät yöunet. Parasta vapaapäivänä on kun aamuisin ei ole kiire minnekään ja saa juoda pannullisen kahvia rauhassa.
Kävästiin päivällä mun työpaikalla lastenpäivillä ja sitten mentiikin subiin syömään patongit.Harvoin käydään kirpparilla, mutta nyt kun vuokrattiin oma pöytä on tullut sielä pyörittyä ja löysinkin Vanessalle ihanan talvitakin!

Kotona katsottiin leffa ja syötiin ähkyt nameista :DIllalla ei enään satanutkaan vettä niin käytiin pikku pyörälenkillä. Tobias ei ole koko kesänä saanut pyöräillä, mutta nyt oli arvot hieman noussut niin päätettiin kokeilla onko pyöräily vielä muistissa ja olihan se. Tobias oli niin onnellinen kun sai pyöräillä! Samalla käytiin syöttämässä sorsia, mutta nopeasti tuli lähtö kun lokit hyökkäsi kimppuun!!!


Iltapalaks lapset halus vielä paistaa patonkeja ja näin tehtiin!Lapset on nukkumassa ja mä juon lasin viiniä ja rupeen katsomaan leffaa. Tänmöiset päivät on välillä niin mahtavia kun ei tehdä muka mitään, mutta silti kaikilla olllut kiva päivä. Olo on nyt kyllä rentoutunut!Tämmöinen kiva päivä meillä!

-Mariella-

2 kommenttia:

  1. Oi ihana päivä ollut teillä :) Ja hienoa kuulla että Tobias pääsi pyöräilemään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Parasta oli nähdä Tobiaksen ilme kun kysyin mennäänkö pyöräilemään! Eka hän vähän epäröi että saako hän pyöräillä, mutta hiljaa mentiin :)

      Poista