torstai 24. syyskuuta 2015

Berliini

Noniin eilen kotiuduttiin Berliinistä.
Täytyy sanoa että nyt on akut ladattu ja tuntuu kuin olisin uusi ihminen, olin selkeästi tämän reissun tarpeessa. Ekana päivänä tuli pieni ikävä itku, mutta se meni nopeasti ohi. Onneksi voi soittaa lapsille facetime puheluja niin näkee että niillä on kaikki hyvin!

Kaupunki lomaksi Berliini oli aivan täydellinen. Paljon tuli käveltyä ja nähtyä, mutta niin paljon jäi näkemättä, että pakko mennä joku kerta uudelleen.
Älyttömästi tuli shoppailtua ja niin oli tarkoituskin! Mentiin kahdella tyhjällä matkalaukulla ja täysillä tultiin takaisin!
Designer Berlin outlet kylä oli näkemisen arvoinen ja meinasin pyörtyä niistä hinnoista. Muutama joululahjakin saatiin jo ostettua.
Luulen että ihan missä vaan oltaisiin oltu, olisi näin hyvä fiilis. Neljä päivää sai huolehtia vain itsestään ja omista tarpeistaan, oli kieltämättä aika luksusta!
Totta kai reissusta on aina yhtä ihanaa tulla takaisin kotiin. Lapsillakin oli pikku ikävä, tänäänkin koko päivä halailtu :)
Parasta ehkä lomassa oli se että meillä oli mieheni kanssa 8v päivä ja mentiin kihloihin, muutaman vuoden päästä häät sitten tulossa :)
Meillä on vielä tämä viikko lomaa jäljellä. Täytyy sanoa että tällä hetkellä on todella onnelinen olo!
-Mariella-

4 kommenttia:

 1. Hei ekaa kertaa luen blogiasi ja löysin tänne kun googletin outlet-kylää :). Me ollaan miehen kanssa lähdössä lauantaina Berliiniin ja ahdistaa kauheesti kun pitää jättää lapset kotiin.. Toivottavasti ikävä unohtuu Berliinin menoissa!

  Yksi kysymys: Miten menitte outlet kylään? Onko sinne kovin pitkä matka? Ajateltiin taksia lentokentältä tai keskustasta, mutta tuleekohan siitä ihan liian kallista... Oliko siellä muuten lasten vaatteita myynnissä? :)

  Kiitti jo etukäteen vastauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllä se ikävä unohtuu nopeasti, mulla tuli ekana päivänä pienet ikäväitkut, mutta sen jälkeen heti helpotti :)

   Meidän oli ensin tarkoitus vuokrata auto, mutta sen kanssa tuli muutama ongelma niin julkisilla mentiin. Metrolla ja junalla pääsi helposti, en muista enään asemien nimiä, mutta juna-asemalta meni suora bussi outlet kylään, meillä kävi huono tuuri kun seuraava bussi oli tulossa vasta tunnin päästä(se bussi kulki aika harvoin) loppumatka mentiin taksilla. Taksimatka oli hieman halvempi mitä suomessa. Takaisin sieltä tultiin koko matka julkisilla ja hyvin päästiin perille vaikka aluksi mentiikin väärään suuntaan :) Netti ei meillä toiminut niin kannattaa hotellilla ottaa kuvakaappauksella kuvia jos julkisilla menee ja googlesta löyty todella hyvät reittioppaat millä sinne pääsee :) Oli muutamassa kaupassa lastenvaatteita, enemmän kyllä aikuisille, suosittelen ehdottomasti menemään sinne, me ainakin tehtiin hyviä löytöjä! Toivottavasti tästä oli edes jotain apua ja ihanaa reissua teille :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi! Eiköhän me löydetä sinne :). Ihanaa joulun odotusta!

   Poista