keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Saako jo hehkuttaa?

Nimittäin kaksi yötä ja meidän perhe on niiiiiiiiin lomalla!
Tää ei vois tulla parempaan kohtaan, koska ollaan viime aikoina tehty ihan älyttömästi töitä varsinkin mies. Tobias on monta iltaa itkenyt kun on iskää niin ikävä ja tämä lomaviikko aiotaankin mennä ihan lasten ehdoilla. Viime vuonna oltiin Espanjan lämmössä tällä kertaa suunnataan Ruotsiin. 

Tässä pikaisesti vielä meidän kuulumisia..

Tänään oli aika jännittävä ilta kun käytiin tutustumassa Tobiaksen tulevaan kouluun. Nyt oikeasti tajusin että hitsi mun pikkunen menee oikeasti syksyllä kouluun, kääk! 
Vaihdoin viikko sitten hieman järjestystä lastenhuoneessa ja niin tuleva koululainen sai oman nurkkauksen.Tasan kolmen viikon päästä on edessä myös erittäin jännittävä päivä. Tobiaksella on lastenklinikalla operaatio, jossa hänet nukutetaan ja otetaan selkäydinnäyte.
Tämä asia on käyty monta kertaa läpi mitä silloin tulee tapahtumaan ja tullaan varmasti vielä monta kertaa käymään asia läpi. Tobiasta jännittää erittäin paljon ja on myös hieman kauhuissaan. Huh, ei itsekään tiedä miten tähän suhtautuisi, mutta positiivista on se että nyt tutkitaan kunnolla mikä on vialla.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

-Mariella-


2 kommenttia: