sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Mahtavuutta!

Tämä viikonloppu on ollut mahtava vaikka ei mitään niin erikoista tehtykään. Yksi syy on se että ensimmäistä kertaa elämässäni olen ostanut jo kaikki joululahjat, lukuunottamatta muutama jotka tilaan vielä netistä! Joka vuosi on kauhea stressi kun ei millään keksi mitä ostaisi, mutta onneksi nyt on toisin ja voi keskittyä aivan muihin asioihin. Saatiin myös paketoitua kaikki lahjat. Alennusmyynneistä tulee aina vielä ostettua ainakin vaatteita lapsille.Lasten kanssa tehtiin myös piparkakkutalo!

Meillä ei ole koskaan ollut kotonamme joulukuusta, syynä oikeastaan ollut se että joulua emme koskaan vietä kotona. Tänä vuonna lasten toiveesta ostimme tekojoulukuusen ja koristelimme sen. Lapset ovat niin innoissaan tästä ja viimeistään nyt meillä kaikilla on joulufiilis!Sunnuntaina käytiin Tuusulassa Koiramäen pajutallilla. Täälä on pitänyt jo pitkään käydä. Ihastuin paikkaan välittömästi. Pihapiiri oli niin ihanasti laitettu pieniä yksityiskohtia myöten. Muutama pupu ja possu oli, lapsille leikkipaikka, peikkopolku sekä aivan upea kauppa. Kaupassa olisin voinut kierrellä monta tuntia ja tyhjentää koko kaupan. Muutama joululahja tuli ostettua sekä joulukuuseen koristeita.Laitettiin myös kaikki jouluvalot paikoilleen. Nyt on niin ihanan levollinen olo, kun lähes kaikki jouluaskareet on tehty ja voi nauttia vaan.
Tämä taitaa olla nyt kolmas vuosi peräkkäin kun olen tehnyt lapsille joulukalenterit itse. Kalenterit odottavat seinällä, että tonttu toisi niihin jo pienet paketit. Muistan omasta lapsuudesta tämän ja oli niin jännittävää avata joka aamuinen paketti. Sisällöllä ei ole niin väliä vaan idea on pääasia. Tänä vuonna meidän kalenterista löytyy mm. sukat, kyniä, hammasharja, pinnejä, herkkuja, tarroja ja legot. Kaikkea pientä kivaa. Hintaahan tälle tulee paljon enemmän kuin kaupan kalentereitsa, mutta on joka euron arvoinen.

-Mariella-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti