torstai 15. lokakuuta 2015

Millon teille tulee vauva?

Jos mä jotain kysymystä vihaan niin juuri tätä kyseistä! En tiedä miksi monet olettaa edes että meille tulisi kolmas lapsi. Olen tosin haaveillut isosta perheestä, mutta meillä on nelisteen hyvä olla. Muutenkaan en ymmärrä kuka edes kuvittelee että tässä tilanteessa tehtäisiin vauva. Yksi lapsi on syntynyt pikkukeskosena ja seuraava raskaus olisi suuri riski, jota emme aio ottaa. Toiseksi poikani on keväällä sairastunut itp sairauteen ja tulevasta ei ole mitään tietoa ja on ollut todella rankkaa tämä aika. Joten kuka olettaa että tämmöiseen tilanteeseen tulisi vauva! Ehkä ärsyttävintä on kun pitää puolustella ihmisille päätöstä miksi meille ei tule vauvaa.
Toinen kysymys mitä vihaan on: Onko jo vauvakuumetta? Kuulin tämän kysymyksen muutamaan otteeseen Tobiaksen syntymäpäivillä kun ystäväni muutaman viikon ikäinen vauva oli mukana. Välillä tulee pientä vauvakuumetta, mutta mä aika kylmästi sivuutan ne tunteet. Aivan turhaa potea kuumetta kun tietää ettei se tule tapahtumaan.
Me ollaan nyt niin onnellisia näistä kahdesta murusta ja kahdessa riittää meille tarpeeksi puuhaa. Ja ei, meille ei tule enään vauvaa :)

-Mariella-

2 kommenttia: