sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Meidän sunnuntai

Ajattelin tänään kirjoittaa meidän päivästä. Tänään meillä kaikilla oli vapaapäivä ja päivämme meni näin:

Klo 7
Heräsin itse tähän aikaan, nousin ylös, keitin kahvit ja menin sohvalle köllöttämään ja katsomaan telkkaria. Puolen tunnin päästä lapset heräsivät ja lastenohjelmat alkoivat. Ohjelmat ei tällä kertaa kiinnostaneet vaan Vanessa rupesi värittämään ja Tobias rakentamaan uutta legoaan.


Klo 8.45
Oli aamupalan aika, puuroa. Näistä aamuista kun saa syödä perheen kanssa aamupalan ei voi nauttia tarpeeksi. Arkisin menen töihin niin aikaisin että muut vielä nukkuu. Se onkin syy miksi nautin näistä niin paljon!
Aamupalan jälkeen menin suihkuun ja M olikin sillä välin koonnut kenkäkaapin joka toissa päivänä ostettiin.


Klo 10.15
Lähtö kirppiksellä varaamaan pöytä sekä tekemään kierros. Tätä ennen M teki vielä pika imuroinnin ja saatiinkiin idea eteiseen ja pitäisi samalla reissulla käydä Ikean kautta halemassa toinen kenkäkaappi Ikeassa kaikilla olikin jo nälkä joten syötiin hodarit.


Klo 12.30
Oltiin takaisin kotona. Lapset leikkivät omassa huoneessa, M rupesi kokoamaan kenkäkaappia ja minä tein ruokaa. Ruokaa tehdessä tyhjensin ja täytin astianpesukoneen sekä tehtiin Tobiaksen kanssa pullataikina kohoamaan.

Klo 13.30
Päästiin syömään: perunoita, jauhelihakastiketta ja salaattia. Ruoan jälkeen mentiin M kanssa sohvalle juomaan kahvit, makoilemaan ja katsomaan leffaa, joka jäi eilen kesken ja lapset saivat katsoa netflixiä.

Klo 15
Laitoin pyykit kuivumaan ja ruvettiin leipomaan korvapuustipäivän kunniaksi korvapuusteja. Ja niitä pitää tietenkin syödä kylmän maidon kanssa! Mä toimin siivoojaana ja M leipoi lasten kanssa. Mulla tietenkin on vatsa kipeänä kun piti taas vaihteeksi syödä taikinaa, oppiikohan sitä koskaan!?


Klo 16.30
Tarkoitus oli lähteä puistoon, mutta Tobiaksella on ollut pitkään jo kenkäongelma. Se on jotenki ylitarkka ja jokaisessa kengässä on joku vikana ettei niillä pysty kävelemään, päätettiin lähteä Itikseen etsimään kenkiä ja uudet löydettiin. Puistossa oltiin klo 17.45.

Klo 19
Oltiin takaisin kotona ja ruvettiin iltahommiin. Huomiset reput pakattiin, vaatteet valittiin, syötiin iltapala, hammaspesu ja iltasatu luettiin. Iltapalaksi lapsilla oli kauan odotetut frozen murot! Tobias ei näistä niin välittänyt, mutta Vanessasta on nyt tullut todellinen minifani.

Klo 19.45
Lapset ovat nukkumassa. M lähti lenkille ja mä vielä vähän puuhailen, laitan huomiset tavarat ja eväät valmiiksi. Pian mäki menen sänkyyn peiton alle netflixiä katsoen!
Tämmöinen on meidän perus vapaapäivä kun ei ole mitään sovittua ohjelmaa tiedossa, tää on aika harvinaista ja sen takia nautin näistä niin älyttömästi!
-Mariella-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti