tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kesävaatteita

Pitkään odotettu kesävaatteiden osto on  valloillaan. En ole ennen helteitä raaskinut ostaa, jos se lämpö ei olisi tullutkaan. Reilu vuosi sitten löysin itselleni "uuden" lempi lastenvaatekaupan nimittäin Lindexin. En ollut aikaisemmin sielä juuri käynyt ja nykyään tulee viikottain käytyä. Lindex on työpaikkani vieressä ja valitettavan usein töiden jälkeen ei olekaan kiire ja tulen vaatekassin kanssa kotiin ;) Sieltä löydän aivan ihania vaatteita, pojillekin on mahtavan värisi sekä hintalaatusuhde on kohdillaan!
Olen niin innoissani kun poikanikin tykkää käyttää paljon värejä vaatteissaan, nykyään en pysty juuri hänelle ostamaan itsekseni vaatteita kun alkaa olla jo oma tyyli :)
Tytölleni onneksi pystyy ostamaan mitä vain vaatteita ja on aina tyytyväinen, taitaa olla hieman äitiinsä tullut! Tässä muutama ihana kesämekko mitkä löydettiin muutama viikko sitten. 
Keijumekko on minun ja Vanessan lemppari ja se onkin nykyään jo usein päällä! 
Alennus myynnit ovat menossa ja itse olen tehnyt tosi paljon hyviä löytöjä. Nykyään tulee paljon enemmän ostettua lapsille vaatteita kuin itselleen, mutta nyt päätin hieman uudistaa vaatekaappia ja olenkin itsellenikin ostanut ihania kesävaatteita! 
Onko muut löytänyt hyviä ale löytöjä tai onko jossain juuri nyt hyvät alet menossa? :)

2 kommenttia:

  1. Eksyimpä sinun blogia vastavuoroisesti lukemaan :) Meillä isommalla neidillä myös tuo mansikkamekko. Itse tykkään nyt valko-sinisestä vaakaraidasta ja se sopii mielestäni kuin nenä päähän tuohon lasten mansikkamekkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itseasiassa juuri huomasin että Vanessan kaapissa on aika paljon myös valko-sini raitaa :)

      Poista