keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Me mennään naimisiin.

Vuosi sitten menimme pitkän odotuksen jälkeen kihloihin, samana päivänä vietimme 8vuotis päiväämme. Samalla päätimme hääpäivän, joka on 21.9.2019. Päivämäärä on meille tärkeä, tuona päivänä olemme olleet yhdessä jo 12vuotta. Kolme vuotta vielä pitäisi jaksaa odottaa tätä upeaa päivää!
Suunnittelu on tietysti aloitettu jo hyvissä ajoin. Pientä sisustussälääkin on jo alkanut kertymään. Tiedän tismalleen minkä tyyliset häät itse haluaisin ja onneksi olemme tähän asti miehen kanssa oltu samalla aaltopituudella.
Maalaisromanttiset ovat meidän tyyli. Juhla paikkaa tuntuu olevan mahdoton löytää. Unelma paikka olisi vanha lato, mutta pääkaupunkiseudulta ei tunnu löytyvän. Häämekkokin tuntuu olevan jo tiedossa. Mulle saa ehdottomasti vinkata paikkoja sekä hääblogeja!


-Mariella

4 kommenttia:

 1. Täällä on myös tuleva hääbloggaaja! :) Me mentiin kihloihin kesäkuussa ja nyt odottelen herralle sopivaa hääpäivää eli se on siis vielä sopimatta. Mäkin jo kovasti haluaisin katsella hääkrääsää sun muita juttuja, joten jos löytyy hyviä hääblogeja niin mäkin ottaisin vinkit mielellään talteen :) Tosin virallisen päivän puuttuminen ei ole estänyt mua katsomasta jo mekkoja ja keräämästä melkein 700 hääpukukuvaa pinterestiin :D Suunnitelmat on siis aika hyvin selvillä muuten kuin päivän osalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei onnea teille! :) ja parempi on että tietää just mitä haluaa :D Sulla olikin tosi kiva blogi, taidankin jäädä lukijaksi :)

   Poista
 2. Onnea teille ja ihanaa hääsuunnitteluaikaa! Blogistani löytyy kattava listaus aktiivisista hääblogeista, joista voit napata inspiraatiota. :) Terv. Marjo / Elämäni päivä
  http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/p/haa-ja-juhlablogilista.html

  VastaaPoista