tiistai 2. elokuuta 2016

Pärnu
Meidän perhe oli viimeiset neljä päivää Pärnussa sekä yksi yö Tallinassa. Pärnuta on moni kehunut ja paikka ylitti kaikki odotukset. Ranta oli todella upea, vesi lämmintä ja pehmeä hiekkapohja. Rannan vieressä oli iso leikkipuisto, jossa oli vaikka mitä puuhaa lapsille sekä itse kaupunki oli todella kaunis. Ruoka ja juoma oli halpaa ja hyvää. Autoa emme juuri käyttäneet, käveltyä tuli kyllä kilometrikaupalla päivittäin, todella hyvin lapsetkin jaksoivat kävellä. Tämä reissu oli niin onnistunut sekä ihastuimme paikkaan täysin, joten varattiin ensi kesäksi uusi viikon mittainen reissu :)
Tallinnassa käytiin uudessa ostoskeskuksessa Ulemiste, paikka oli mielettömän suuri ja sieltä löytyi kyllä vaikka ja mitä. 
Oli ihanaa olla yhdessä perheenä reissussa, on ihan erillaista olla kotona kuin ulkomailla. Mä piristyin jotenkin heti ja tänään kotona on ollut ihan älyttömästi energiaa, puunasin koko kodin, joka on viime aikoina tuntunut pakkopullalta. Koko reissu oli onnistunut ja kiitos kuuluu kokonaan miehelle, joka oli meille yllätykseksi tämän reissun järjestänyt, Pärnun  minisviitti oli mieletön ja Viru hotellistakin oli ottanut isomman perhehuoneen, jota suosittelen, huone oli todella kiva ja tilaa myös kivasti! Onnistunut reissu siis kaikinpuolin :)

-Mariella

2 kommenttia:

  1. Pitkästä aikaa ehdin lukemaan blogiasi ja voi ihana millainen loma teillä on ollut! :)

    VastaaPoista