perjantai 25. joulukuuta 2015

Vuoden paras päivä!

Pitkään odotettu ja hehkutettu joulu olisi nyt ohi. Meidän joulu oli jälleen erittäin onnistunut. Tobias ei malttanut oikein nukkua ja heräsikin aamulla jo klo 5.
Aamulla tonttu oli tuonut lasten joulusukkiin pienet paketit. Aamupalaksi syötiin perinteiset riisipuurot ja käytiin aamusaunassa. Päivällä ulkoiltiin ihanassa aurinkoisessa säässä, jonka jälkeen oli aika käydä ruoan kimppuun. 


Olin yllättynyt kuinka paljon tällä kertaa lapsetkin söivät jouluruokaa ja maistoivat kaikkea uutta. Ruoan jälkeen oli pieni ruokalepo sekä jouluarpojen raaputtaminen. Hetken päästä kuului kauhea huuto kun ikkunasta näkyikin joulupukki. Lapset lauloivat niin kauniisti pukille. Pukki jakoi muutamat lahjat ja tontut olivat vieneet ulkovarastoon jo lahjat valmiiksi. Joka vuosi kauhistellaan tätä lahjojen määrää ja taisi siinä se kolme tuntia vierähtää kun niitä availtiin. Lapset saivat aivan ihania lahjoja ja olivat niin innoissaan jokaisesta paketista minkä avasivat. Täytyy myös sanoa että olin itsekin yllättynyt kuinka upeita lahjoja itsekin sain!

Nyt meillä on miniloma ja aiotaan ottaa rennosti, tultiin tänään illalla kotiin ja nämä päivät menee varmaankin leikkiessä ja pelaillessa saaduilla lahjoilla. Huomenna mennään perinteisesti syömään isälleni vielä jouluateria, sen jälkeen maistuukin jo ihan joku muu ruoka! 
Onnistunut joulu siis, perhe yhdessä, syöty hyvin ja jaettu mahtavat lahjat!
Ihanaa loppu joulun aikaa kaikille! :)

-Mariella-

2 kommenttia: