keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Herkuton Tammikuu!

Nonni nyt eka helmikuuta, joka tarkoittaa että meidän perheen herkuton tammikuu on ohi.
Olen erittäin ylpeä kyllä näistä lapsista! Yllättävän helposti tämä onnistui kyllä kaikilta meiltä. Yhdet vahingot olivat molemmilla lapsilla käyneet koulun ja pöiväkodin välipalalla, kun tarjolla oli ollut vain mustikkapiirakkaa, joka kyllä tuntui mielestäni hieman hullulta välipalalta. Tobias jätti monesti iltapäiväkerhon välipalan väliiin kun tarjolla oli ollut herkkua. Jälkeenpäin miettien on kunnan välipalat kyllä aika pielessä...

Me emme siis syöneet mitään herkkuja ja olimme lähes tulkoon nolla linjalla sokerin kanssa.
Vaikka herkkukaappissa on ollut kaikkea hyvää, kukaan ei sortunut! Lapset ovat saaneet hoidossa herkkuja, mutta ovat tuoneet ne kotiin odottamaan tätä kuuta! Lapset saavaat tänään ansaitsemansa 20€ hiihtoloma reissua varten.


Päällimäinen fiilis on mahtava! En ole eläissäni ollut näin pirteä ja hyvinvoiva! Yöunien laatu on noussut huomattavasti ja pärjää hyvin myös lyhyemmilläkin unilla. Omat treenit on kulkenut paremmin kuin koskaan, jaksaa tehdä todella rankkoja treenejä! Itselläni paino tippui tammikuun aikana 5kg! Sori tää hehkutus, mutta hitto kun on hyvä olo!
Lauantaina meinaan syödä kunnon annoksen herkkuja ja ehkä jopa roskaruokaa. Pidän tämän tankkauspäivän ja meinaan sitten jatkaa tätä samaa linjaa!
PS. Myös tänään syömme muutamat herkut ;)

-Mariella



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti